ukenru
smertelna-dtp-v-nimechchyni-poblyzu-leiptsyha-perekynuvsia-avtobus-flixbus-zahynulo-4-liudei-pid-slidstvom-vodii

Смертельна ДТП в Німеччині: поблизу Лейпцига перекинувся автобус Flixbus, загинуло 4 людей, під слідством водій

 • 27121 переглядiв

Автобус Flixbus перекинувся поблизу Лейпцига, Німеччина, в результаті чого 4 пасажири загинули і 35 отримали поранення, а водій перебуває під слідством за ненавмисне вбивство і вбивство з необережності.

Під Лейпцигом, в результаті серйозної аварії за участю Flixbus (німецька компанія, яка керує великим парком міжміських автобусів), щонайменше четверо людей загинули і кілька отримали поранення. Прокуратура ФРН розслідує обставини аварії, причетність водія. Йдеться про ненавмисне вбивство та тілесні ушкодження з необережності, передає УНН, із посиланням на DPA.

Деталі

Згідно з офіційною інформацією, в середу вранці, 27 березня, двоповерховий автобус Flixbus з 54 людьми на борту, включаючи двох водіїв, з'їхав з автомагістралі A9 поблизу Лейпцига та перекинувся на бік.

Четверо пасажирів загинули. Тридцять п'ять людей отримали поранення: 6 важко поранених і 29 людей з легкими травмами.

Прокуратура повідомила в четвер, що водія автобуса, який розбився на автостраді в Німеччині в середу, в результаті чого загинуло четверо людей і багато інших було поранено, розслідують за ненавмисне вбивство та тілесні ушкодження з необережності.

Німецька преса повідомила про сварку між двома водіями автобуса, 62-річним чехом і 53-річним словаком. За словами свідка, двоє водіїв "голосно сперечалися" незадовго до аварії, що може підтверджувати гіпотезу про те, що чеський водій втратив контроль над кермом саме через цю сварку.

Нагадаємо

Через ДТП за участю вантажівки на Житомирській трасі біля села Юрів рух у напрямку Житомира обмежено до однієї смуги.

Рух легкових автомобілів через греблю гідроелектростанції у Запоріжжі відновився у п'ятницю ввечері.