ukenru
sluga-narodu-pro-podorozh-na-donbas-tsil-komunikatsiya-z-viyskovimi-ta-mistsevimi-zhitelyami

“Слуга народу” про подорож на Донбас: ціль - комунікація з військовими та місцевими жителями

 • 16543 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Народні депутати від “Слуги Народу” в рамках візиту на Донбас відвідають місця поруч з лінією розмежування. Ціль поїздки - комунікація з військовими та місцевими жителями. Про це в коментарі УНН повідомила заступник голови Комітету, голова підкомітету запровадження цінностей і стандартів НАТО, міжнародного військового співробітництва та миротворчості Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, член депутатської фракції політичної партії “Слуга Народу” Мар’яна Безугла.

“Якщо оцінювати готовність колективу (відвідати передову — ред.) — то вона висока. Мається на увазі, що не є принциповою самоціллю, чи це ближче до передової, чи далі від передової. Тут більше вивчення загалом ситуації, обстановки, саме комунікаційне ознайомлення”, — сказала Безугла.

Вона нагадала, що наразі на Донбасі дотримується режим перемир’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп: поїздку на Донбас можна трактувати як виїзне засідання фракції “Слуга народу”

“Ми їдемо і в ті місця, які є в тому числі поруч з лінією розмежування. Але це не є самоціллю. Ціль — це вивчення ситуації комплексно, в комунікації з військовими та місцевими жителями, які як раз страждають від того, що відбувається на Донбасі, від війни”, — додала нардеп.

Нагадаємо, народні депутати з фракції “Слуги народу” сьогодні вранці вирушили на Донбас.

За інформацією УНН, на участь у поїздці зареєструвались близько 100 народних обранців. Їхня подорож триватиме 2 дні.

Українські Національні Новини

Політика