simi-z-ditmy-yaki-postrazhdaly-pid-chas-ataky-rf-8-lypnia-otrymaiut-hroshovu-dopomohu

Сім'ї з дітьми, які постраждали під час атаки рф 8 липня, отримають грошову допомогу

 • 45778 переглядiв

Сім'ї з дітьми, які перебували на лікуванні в Національній дитячій лікарні "Охматдит" під час нападу 8 липня, а також сім'ї з дітьми співробітників приватного медичного закладу, на який було скоєно напад, отримають одноразову матеріальну допомогу в розмірі 10 800 гривень на одну особу.

Родини з дітьми, які проходили лікування в НДСЛ "Охматдит" на момент атаки 8 липня та сім'ї з дітьми постраждалих працівників  приватного медичного закладу, на який також була здійснена атака, отримають одноразову грошову допомогу. Про це УНН повідомляє з посиланням на Міністерство соціальної політики.

Для родин з дітьми, які постраждали від бомбардувань і авіаударів, Уряд, за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), забезпечить виплату одноразової грошової допомоги в розмірі 10 800 грн на одну людину. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Уряду 9 липня

- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що таку допомогу отримуватимуть родини з дітьми, які проходили лікування в НДСЛ "Охматдит" на момент атаки 8 липня та сім'ї з дітьми постраждалих працівників  приватного медичного закладу, на який також була здійснена атака.

Повідомляється, що наразі кількість родин, які отримають виплати, уточнюється, максимальна сума виплати на сім’ю становитиме 54 тис. гривень (5 осіб).

В Мінсоцполітиці зазначають, що якщо ваша дитина проходила лікування в НДСЛ "Охматдит" на момент 8 липня і постраждала від атаки на лікарню, а ви протягом найближчого тижня не отримаєте інформації про виплату, то потрібно звернуться за телефоном гарячої лінії – 0 800 600 017 (з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 20:00, у суботу з 9:00 до 18:00, неділя – вихідний, дзвінки – безкоштовні).

Відновлення "Охматдиту": близько 400 млн грн потрібно лише на пріоритетне обладнання, загальні збитки ще рахують12.07.24, 14:27

Доповнення

Шестеро медпрацівників загинули внаслідок атаки рф на Київ 8 липня.

Популярні

Новини по темі

Українські підрозділи відійшли з Кринок - ЗМІ

 • 40060 переглядiв

Зеленський анонсував перемовини щодо зброї на цьому тижні

 • 101100 переглядiв