ukenru
simeyna-kompaniya-radikala-ribalki-bude-splachuvati-borgi-primusovo-sud

Сімейна компанія радикала Рибалки буде сплачувати борги примусово - суд

 • 7184 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Господарський суд Дніпропетровської області видав наказ про примусове стягнення із ТОВ "Снек Експорт" на користь АМКУ пені обсягом 19 тис. 380 грн, за порушення строків сплати штрафу. Про це свідчать дані Єдиного реєстру судових рішень, передає УНН.

Зазначимо, що Товариство було оштрафоване за те, що вказувало на упаковках своєї снекової продукції дані про начебто наявність оригінальних інгредієнтів у сухариках, на кшталт справжніх сирів та соусів. Насправді ж, компанія використовувала смакові та ароматні суміші.

Оскаржити рішення суду у Товариства не вийшло ані в Господарському суді Дніпропетровської області, ані у Дніпропетровському апеляційному господарському суді. Суд все ж змусив “Снек Експорт” сплатити 68 тис. грн штрафу за обман покупця.

Однак, оскільки виплата штрафної санкції відбулася із порушенням строків, АМКУ знову подав до суду на компанію. Розглянувши матеріали справи, суд дозволив примусово стягнути із Товариства на користь АМКУ пеню обсягом 19 тис. 380 грн "за порушення строків сплати штрафу“.

Зауважимо, що ТОВ “Снек Експорт” входить до родинної групи снекових компаній нардепа від РПЛ Сергія Рибалки та належить особисто батькові Рибалки - Віктору.

Нагадаємо, за даними YouControl, ТОВ “Снек Експорт” торгує з країнами під санкціями та регулярно проводить операції з офшорами.

Крім того, проти ТОВ “Снек Експорт” СБУ розслідує кримінальну справу за підозрою у фінансуванні тероризму. По одному з епізодів провадження вже було винесено обвинувальний вирок.

Слідство, зокрема, встановило схему поставок і реалізації снеків виробництва “Снек Експорт” на території так званої “ЛНР”.

Українські Національні Новини

Політика