shouranner-prividkriv-zavisu-nad-stsenariyem-maybutnogo-serialu-chuzhiy

Шоураннер привідкрив завісу над сценарієм майбутнього серіалу "Чужий"

 • 73337 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Сценарій нового серіалу по франшизі "Чужий" Рідлі Скотта поки знаходиться в процесі розробки, проте вже відомо, що події відбуватимуться на Землі, а основні дії розгортатимуться навколо корпорацій, деякі з яких давно відомі фанатам фільмів про прибульців, пишеУНН.

Цитата

“Дія фільму відбувається на Землі майбутнього. На даний момент я описую дії як протистояння Едісона проти Вестінгауза проти Тесли. Хтось із них збирається монополізувати електрику. Ми просто не знаємо, хто саме. У кіно у нас є корпорація „Вейланд-Ютані", яка, безсумнівно, також розробляє штучний інтелект, але що якщо є інші компанії які намагаються поглянути на безсмертя по-іншому, за допомогою удосконалення кіборгів або транслюдського завантаження. Яка з цих технологій переможе?",- розповідає шоураннер Ной Хоулі в інтерв'ю журналу Esquire.

Деталі

Хоулі каже, що "Чужий" — це не тільки про прибульців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:F * ck you, thank you very much: Рідлі Скотт вилаяв російського кінокритика

На думку режисера, навіть якщо серіал на 60% складався б з "кращого хоррор-екшену на планеті", решта 40% повинні бути присвячені питанню: "що ми намагаємося цим сказати?”.

Додамо

Більше року тому стало відомо, що Всесвіт "Чужого"розшириться у бік міні-серіалу. Однак досі відомо надзвичайно мало про сам проект. Дата його виходу не відома.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Помер перший темношкірий актор — володар “Оскара”

     • 59261 переглядiв

    Хокей: "Сокіл" став дворазовим володарем Кубку України

     • 16792 переглядiв