shche-v-kilkokh-provadzhenniakh-pereviriaietsia-prychetnist-medvedchuka-do-vchynennia-zlochyniv-ohp

Ще в кількох провадженнях перевіряється причетність Медведчука до вчинення злочинів - ОГП

 • 30683 переглядiв

Екснардеп Віктор Медведчук фігурує як підозрюваний у щонайменше трьох кримінальних провадженнях. Правоохоронці перевіряють його причетність до інших злочинів, включаючи державну зраду та колабораціонізм.

Правоохоронці перевіряють екснардепа Віктора Медведчука на причетність до вчинення злочинів ще в кількох кримінальних провадженнях. Про це повідомила речниця ОГП Надія Максимець ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Деталі

Максимець повідомила, що на сьогодні екснардеп фігурує, як підозрюваний у щонайменше трьох кримінальних провадженнях.

Це стосується державної зради, це економічний злочин. На цьому тижні йому було повідомлено про третю підозру щодо нафтопроводу. Ще в кількох кримінальних провадженнях перевіряється його причетність до вчинення злочинів. Це в тому числі злочини проти основ національної безпеки, це колабораційна (діяльність – ред.), сприяння терористичним організаціям та інші правопорушення,

- розповіла Максимець.

Доповнення

24 липня Служба безпеки України повідомила, що разом з НАБУ зібрали масштабну доказову базу у справі нафтопроводу "Самара-Західний напрямок" і повідомили про підозру екснардепу Віктору Медведчуку та його спільникам.

Популярні

Новини по темі