ukenru
sbu-ta-prokuratura-zatrimali-zastupnika-golovi-sevastopolskoyi-miskderzhadministratsiyi

СБУ та прокуратура затримали “заступника голови Севастопольської міськдержадміністрації”

 • 16195 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Головне управління Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим та прокуратура АРК затримали “заступника голови Севастопольської міської державної адміністрації” Олега Кизименка. Про це написав на своїй сторінці у Facebook Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає УНН.

“Кримські управління СБУ та прокуратури на підставі судового рішення затримали громадянина Кизименка, який після окупації оголосив себе “заместителем председателя Севастопольской городской государственной администрации”, — зазначив Генпрокурор.

Слідство вважає, додав він, що на цій посаді “посадовець” сприяв створенню окупаційних органів влади, передавав окупантам службову документацію, а також сприяв РФ підривній діяльності проти України.

Крім того, прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган додала, що Кизименко "на цій посаді брав безпосередню участь у створенні окупаційних органів влади на території Севастополя, підготовці і проведенні т.зв. "Загальнокримського референдуму", передав представникам країни окупанта службову та конфіденційну документацію, організовував і здійснював політичні акції, спрямовані на утвердження окупаційного режиму (парад військ РФ в Севастополі), а також інші дії по сприянню РФ в проведенні підривної діяльності проти України.

Нагадаємо, правоохоронці встановили 900 осіб із “самооборони Криму”

Українські Національні Новини

Кримінал та НП