sbu-oholosyla-v-rozshuk-rosiiskoho-oliharkha-fridmana

СБУ оголосила в розшук російського олігарха Фрідмана

 • 28321 переглядiв

Українська влада оголосила в розшук російського мільярдера Михайла Фрідмана за підозрою у фінансуванні військової діяльності проти України, включаючи підтримку військових заводів на суму 2 мільярди рублів.

Служба безпеки України оголосила у розшук російського мільярдера Михайла Фрідмана. про це з посиланням на Міністерство внутрішніх справ України, передає УНН.

Деталі

За даними Міністерства внутрішніх справ, Фрідман переховується від українських правоохоронців, датою його зникнення вказано 10 жовтня 2023 року.

США запровадили санкції проти російських олігархів, серед них – Фрідман та Авен12.08.23, 02:59 • [views_976485]

Російського мільярдера звинувачують за ч. 3. статті 110-2 ККУ (Фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України).

Доповнення

У вересні Служба безпеки задокументувала злочинну діяльність з фінансування війни проти України та оголосила підозру російському олігарху Михайлу Фрідману.

За даним слідства, з початку великої війни Фрідман профінансував декілька військових заводів країни-агресора на 2 мільярди рублів.

Серед них – "Тульський патронний завод", який виробляє набої, а також "Уральський оптико-механічний завод імені Яламова", де виробляють високотехнологічне обладнання для бойових літаків та вертольотів РФ. 

Нагадаємо

За матеріалами Служби безпеки суд наклав арешт на всі корпоративні права в Україні, що належали підсанкційним російським олігархам Михайлу Фрідману, Петру Авену та Андрію Косогову.

Всі вони входять до оточення путіна та причетні до "схем" масштабного фінансування збройної агресії рф.

російський олігарх Фрідман в суді ЄС пожалівся, що санкції "зруйнували його життя"05.07.23, 09:45 • [views_594555]

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    СБУ оголосила в розшук російського олігарха Фрідмана

     • 28321 переглядiв