sait-vstup-2024-mozhe-pratsiuvaty-povilnishe-na-tli-zavershennia-pryiomu-zaiav-do-vyshiv-mon

Сайт Вступ-2024 може працювати повільніше на тлі завершення прийому заяв до вишів - МОН

 • 12288 переглядiв

31 липня о 18:00 закінчується прийом заяв на бакалавра та деякі магістерські програми. Через велике навантаження сайт Вступ-2024 може працювати повільніше, МОН радить користуватися прямим посиланням.

В Україні 31 липня завершується прийом заяв на вступ до вишів на бакалавра та у кількох спрямуваннях - на магістра. Через велике навантаження робота сайту Вступ-2024 може уповільнюватися. Про це повідомили у Міносвіти та науки у вівторок, пише УНН.

Деталі

"Вступники, а ви не забули? Завтра, 31 липня, о 18:00 завершується прийом заяв для вступу на бакалавра та магістра медичного, ветеринарного, фармацевтичного спрямувань", - вказали у МОН у Telegram.

"Через велике навантаження робота сайту Вступ-2024 може уповільнюватися", - додали у МОН.

І порадили заходити до електронних кабінетів за прямим посиланням.

Які ж далі важливі дати?

  • До 5 серпня відбувається розподіл бюджетних місць. Якщо ви проходите на бюджет, статус заяви з «Допущено до конкурсу» змінюється на «Рекомендовано (бюджет)». 
  • До 8 серпня (18:00) вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, мають підтвердити вибір місця навчання та виконати вимоги до зарахування. 
  • З 9 серпня починається надання рекомендацій на контракт. Ви зможете отримати рекомендацію за будь-якою кількістю поданих заяв. 
  • До 10 серпня відбувається зарахування на бюджет. 
  • До 30 серпня - зарахування на контракт.

В Україні запрацювала гаряча лінія МОН та чат-бот для запитань про вступ 202425.06.24, 15:50

Популярні

Новини по темі

Данія призупинила військову співпрацю з Грузією

 • 12510 переглядiв