ukenru
rozvidka-diversanti-okupantiv-aktivizuvalisya-na-donbasi

Розвідка: диверсанти окупантів активізувалися на Донбасі

 • 9198 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування вживає інтенсивні заходи для посилення розвідувально-диверсійної діяльності в інтересах підготовки до застосування з’єднань і частин 1 та 2 АК ЗС РФ. Зокрема, за рахунок прибуваючих з території РФ спеціально підготовлених фахівців з розвідки, формуються диверсійно-розвідувальні групи для оперативного виявлення об’єктів ураження на передових позиціях та в тилу Об’єднаних сил. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування вживає інтенсивні заходи для посилення розвідувально-диверсійної діяльності в інтересах підготовки до застосування з’єднань і частин 1 та 2 АК ЗС РФ. Зокрема, за рахунок прибуваючих з території РФ спеціально підготовлених фахівців з розвідки, формуються диверсійно-розвідувальні групи для оперативного виявлення об’єктів ураження на передових позиціях та в тилу Об’єднаних сил", - сказано у повідомлені. 

Крім того, країна-агресор – РФ продовжує використовувати тимчасово окуповані території Донбасу як полігон для випробувань своїх нових зразків озброєнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі збільшують кількість ділянок для мінування - розвідка

За повідомленням Головного управління розвідки Міноборони України, для озброєння розвідувальних підрозділів російських окупаційних військ з території РФ завезено новітні розробки технічних засобів розвідки та експериментальні зразки зброї, у т.ч. для підвищення ефективності боротьби з безпілотними літальними апаратами.

Як повідомляв УНН, за словами дипломата, 833 місцевих цивільних осіб наступили на наземні міни на Донбасі з тих пір як Росія почала агресію проти України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП