ukenru
rozglyad-spravi-pro-znyattya-areshtu-z-groshey-yanukovicha-perenesli-na-zavtra

Розгляд справи про зняття арешту з грошей Януковича перенесли на завтра

 • 8602 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Суд стосовно зняття арешту з так званих грошей Януковича перенесли. Засідання має відбутись у четверг, 18 квітня. Про це прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила у своєму Twitter, передає УНН.

"Реванш-2? У четвер о 9:30 у Шевченківському райсуді (вул. Дегтярівська), суддя Мартинов розглядатиме питання про зняття арештів з рахунків банку ВБР (т.зв. гроші Януковича і ко). Питання - 1,2 млрд.грн заарештованих коштів", - написала Сарган.

Нагадаємо, розгляд справи, анонсований на 17 квітня, мав пройти сьогодні о 13:30, проте засідання не відбулось.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України хоче перевірити, чи є законним рішення слідчого судді Печерського районного суду Києва про скасування арешту, накладеного на рахунки пов’язаних із сином екс-президента України Віктора Януковича Олександром.

Як повідомляв УНН, у Печерському районному Києва заперечують інформацію про зняття арешту з рахунків сина екс-президента Віктора Януковича Олександра.

Реванш-2? У четвер о 9.30 у Шевченківському райсуді (вул Дегтярівська), суддя Мартинов розглядатиме питання про зняття арештів з рахунків банку ВБР (т.зв. гроші Януковича і ко). Питання - 1,2 млрд.грн заарештованих коштів.
Запрошуємо ЗМІ

— Лариса Сарган (@SarganLarysa) 17 квітня 2019 р.

Українські Національні Новини

Політика