ukenru
rozglyad-byudzhetu-2020-mozhe-zatyagnutisya-do-nastupnogo-tizhnya-korniyenko

Розгляд Бюджету-2020 може затягнутися до наступного тижня - Корнієнко

 • 12890 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Якщо нардепи не розглянуть правки і Бюджет-2020 на цьому тижні, то його розгляд перенесуть на наступний тиждень, який зроблять пленарним. Про це повідомив в кулуарах Ради перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, передає кореспондент УНН.

Відповідаючи на запитання, чи можуть Бюджет-2020 розглядати на наступному тижні, адже, за словами депутатів із фракції "Слуга народу", голова парламенту Дмитро Разумков заявив, що якщо правки і Бюджет не розглянуть цього тижня, то можливо, що наступний тиждень також буде пленарним, Корнієнко відповів: "Є такий варіант, ну якщо раптом не буде голосів".

"Наша фракція готова голосувати за бюджет у другому читанні в цілому, але раптом щось трапиться, різне буває. Тоді ми просто переходимо по процедурі в постатейний розгляд, і треба продовжити роботу на наступний тиждень. Цього ніхто не хоче, бо на наступний тиждень вже всі мажоритарники запланували роботи в округах. Там дуже багато питань по ринку землі в першу чергу", - додав він.

Нагадаємо, раніше перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, у випадку, якщо до обіду народні депутати проголосують за продовження засідання Верховної Ради, слід готуватись до "бюджетної ночі".

Українські Національні Новини

Політика