rosiya-pered-tak-zvanimi-viborami-na-tot-pospishno-naymaye-pravookhorontsiv-malyar

росія перед так званими «виборами» на ТОТ поспішно наймає правоохоронців - Маляр

 • 473061 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. російські окупанти в пришвидшеному порядку укомплектовують органи внутрішніх справ на тимчасово окупованих територіях перед незаконними так званими «виборами», які планують провести у вересні. Про це заявила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram, пише УНН.

Цитата

«кремль поспішно пришвидшує комплектування вакантних посад у структурних підрозділах окупаційних органів внутрішніх справ на тимчасово окупованих територіях України. Зокрема, у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях.

Причина такого поспіху - необхідність забезпечити поліцейським супроводом проведення так званих виборів на тимчасово окупованих територіях в межах «Єдиного дня голосування» у вересні» , - написала Маляр.

Вона наголосила, що проведення окупантом так званих «виборів» на тимчасово окупованих територіях є порушенням норм міжнародного права. Їх результати не означатимуть нічого, крім складу злочину організаторів та виконавців.

Нагадаємо

У росії призначили "вибори" депутатів міських рад і представницьких органів муніципальних утворень у чотирьох окупованих областях України.

Європейський Союз засудив наміри росії провести у вересні "вибори" і заявляє, що у рф немає законних підстав для подібних дій.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Сицилії археологи знайшли давньогрецький вівтар

     • 616208 переглядiв

    Мер Сум заявив про роботу ППО

     • 1026619 переглядiв