rosiiskomu-vitrylnyku-dozvolyly-pryshvartuvatysia-u-frantsuzkomu-portu-la-roshel

Російському вітрильнику дозволили пришвартуватися у французькому порту Ла-Рошель

 • 14549 переглядiв

Вітрильник "Штандарт", російська копія фрегата царя Петра, зміг зайти у французький порт Ла-Рошель для дозаправки. Префект Приморської Шаранти дозволив кораблю рф зупинитися в пристані, незважаючи на заборону заходу в європейські порти.

Вітрильник рф "Штандарт", що перебуває під санкціями, зміг зайти до французького порту Ла-Рошель для дозаправки. Пише УНН з посиланням на L'Agence France-Presse.

Деталі

Російському судну "Штандарт" дозволили зайти в гавань французького міста Ла-Рошель в обхід санкцій.

Вітрильник "Штандарт", якому заборонено захід у європейські порти через санкції, прибув у портове місто Ла-Рошель вночі 6 серпня, щоб поповнити запаси і дозаправитися. Удень судно відплило в невідомому напрямку.

Довідка

Трищогловому кораблю завдовжки 34 метри, побудованому 1999 року, який є копією фрегата царя Петра, на початку липня, за розпорядженням уряду країни, заборонили заходити у французькі порти і брати участь у міських морських святах.

Підсанкційному олігарху Шелкову повідомили про підозру за організацію постачання стратегічної продукції до підприємств рф26.07.24, 12:48

Тим не менш, префект Приморської Шаранти (французький департамент Charente-Maritime) дозволив кораблю зупинитися в пристані Ла-Рошель, щоб забезпечити постачання.

"Це було санкціоновано префектом Приморської Шаранти, який має владу над усіма портами", - повідомило AFP джерело в порту.

Міністр закордонних справ Швеції пропонує ввести нові санкції проти китайських компаній05.08.24, 17:11

Ігор Тележніков

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

Навчальний рік у Києві розпочнеться 1 вересня – Кличко

 • 19990 переглядiв