rosiiany-zbuduvaly-novu-pontonnu-perepravu-cherez-seim-u-kurskii-oblasti

У курській області росіяни знову звели понтонну переправу у районі "зниклої": показали супутникові знімки

 • 13810 переглядiв

Російські військові створили нову понтонну переправу через річку Сейм у Курській області, за 500 метрів від попередньої. Супутникові знімки також показують сліди боїв та пожеж у селі Червоножовтневе.

Російські військові у курській області облаштували нову понтонну переправу через річку Сейм поряд із тією, що зникла після зведення, повідомила російська служба "Радіо Свобода" напередодні ввечері, пише УНН.

Деталі

Супутниковий знімок за 20 серпня, як повідомляється, "показує, що нова переправа через річку Сейм у курській області між селами званне та глушково з'явилася буквально за 500 метрів нагору за течією річки".

У курській області росіяни звели понтонну переправу замість знищених мостів, але вона зникла: показали кадри із супутника20.08.24, 11:30

Окрім того, як вказано, на фотографіях із космосу "можна побачити сліди боїв у районі села червоножовтневе". Про бої в цьому місці російські "воєнкори", як зазначається, писали ще три дні тому, проте, за їхніми словами, самого населеного пункту вони не торкнулися. Водночас знімок за 20 серпня показує численні сліди пожеж у самому червоножовтневому, пише видання.

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Обстрілів у Харкові поменшало - Терехов

     • 13742 переглядiв

    У Каліфорнії прогнозують сніг у серпні вперше за 20 років

     • 8280 переглядiв

    На Дніпропетровщині збили ворожий "шахед"

     • 12462 переглядiв