ukenru
rosiiany-vyvoziat-ditei-z-okupovanykh-terytorii-na-osvitni-zakhody-do-rf-tsns

росіяни вивозять дітей з окупованих територій на "освітні заходи" до рф - ЦНС

 • 43955 переглядiв

росіяни вивозять українських дітей з окупованої Херсонської області на Далекий Схід росії для проведення "освітніх заходів" з пропагандою "нової батьківщини", намагаючись змінити їхню самоідентифікацію та асимілювати з росіянами.

росіяни вивезли з окупованої Херсонщини чергову партію дітей на Далекий Схід до центру "Океан", де їх піддають пропаганді щодо їх "нової батьківщини". Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

росіяни чинять геноцид українців прямо 21 сторіччі, заперечує право існування української нації. Однією зі складових політики є зміна самоідентифікації українських дітей та подальша асиміляція цілого покоління українців з росіянами. Для цього тих дітей, які росіяни не депортували з України регулярно вивозять на "освітні заходи" до рф,

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що окупанти вивезли з окупованої Херсонщини чергову партію дітей на Далекий Схід до центру "Океан", де їх піддають пропаганді щодо їх "нової батьківщини" де завдяки контрастності мирного регіону та регіону, де росіяни розв’язали війну, формують позитивне ставлення до окупантів.

Нагадаємо

На тимчасово окупованих територіях росіяни воюють з усім українським та планують легалізувати заборони української літератури.