ukenru
rosiiany-vrantsi-obstrilialy-zhytlovi-kvartaly-khersona-ye-poranenyi

росіяни вранці обстріляли житлові квартали Херсона: є поранений

 • 15132 переглядiв

Вранці росіяни обстріляли житлові квартали Херсона, поранивши 63-річного чоловіка та пошкодивши приватні будинки, деякі з яких загорілися.

російська армія сьогодні вранці вдарила по житлових кварталах Дніпровського та Корабельного районів Херсона,  виникли пожежі, поранення отримав 63-річний чоловік. Про це повідомив голова Херсонської МВА Роман Мрочко, передає УНН.

Сьогодні ворожа армія з тимчасово окупованого лівобережжя вдарила по житлових кварталах Дніпровського та Корабельного районів міста після 5.00. Були пошкоджені, зокрема, приватні будинки. Кілька з них загорілись. Пожежі ліквідовані

- написав Мрочко у Telegram.

За його словами, внаслідок ранкового обстрілу Корабельного району Херсона був поранений 63-річний чоловік. Наразі він ушпиталений з контузією, мінно-вибуховою та закритою черепно-мозковою травмами.

Доповнення

21 квітня російські війська обстріляли житлові квартали в Херсонській області, пошкодивши будинки, поціливши у медичний заклад, заклад освіти, дитячий садок, газопровід, поранивши 3 людей, у тому числі дитину.