ukenru
rosiiany-stvoryly-na-okupovanykh-terytoriiakh-orhan-kontroliu-propahandy-u-shkolakh-tsentr-sprotyvu

росіяни створили на окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах - Центр спротиву

 • 14466 переглядiв

На окупованих територіях України загарбники створили черговий фейковий державний орган, цього разу для контролю за "освітою".

На тимчасово окупованих територіях України ворог запускає черговий фейковий державний орган. Цього разу для контролю за "освітою". Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі

Так, окупанти з літа планують завезти на ТОТ гастролерів з рф, які будуть організовувати осередки федеральної служби по нагляду у галузі освіти. Ця структура по факту буде контролювати школи на ТОТ.

Останні ж існують у захоплених регіонах лише з метою масового промивання мізків дітям аби змінити їх самоідентифікацію. Діти днями вчать в основному лише "історію" й "російську мову та літературу", коли тим же технічним предметам уваги не приділяють,

- йдеться у повідомленні.

Центр національного спротиву зауважує, що пропаганда й приїзд на ТОТ з метою знищення цілого покоління українців є злочином за який кожен понесе відповідальність.

Нагадаємо

На тимчасово окупованих територіях України російські окупанти змушують українських дітей-сиріт писати листи військовим, в обмін на нібито подарунки від бійців.

Ольга Розгон

Війна