rosiia-zaiavyla-pro-pochatok-tretoho-etapu-nestratehichnykh-yadernykh-navchan

росія заявила про початок третього етапу нестратегічних ядерних навчань

 • 13533 переглядiв

Армія рф розпочала третій етап навчань нестратегічних ядерних сил. Відпрацьовуватимуться питання підготовки до застосування зброї, включаючи роботу з 'Іскандер-М' та авіаційними засобами ураження.

Армія рф розпочала третій етап навчання нестратегічних ядерних сил, під час якого будуть відпрацьовуватимуться питання підготовки до застосування зброї. Про це повідомляє Міноборони рф, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що у навчаннях братимуть участь особові склади ракетних з'єднань Південного та Центрального військових округів. Вони відпрацьовуватимуть отримання спеціальних боєприпасів для оперативно-тактичних ракетних комплексів "Іскандер-М", а також навчатимуться споряджувати ними ракети-носії й потайно висуватися у призначені позиційні райони для підготовки до проведення електронних пусків.

Особовий склад задіяних у навчанні підрозділів авіації Повітряно-космічних сил відпрацює спорядження спеціальними бойовими частинами авіаційних засобів ураження та вильоти до призначених районів патрулювання,

- йдеться у повідомленні.

У Міноборони рф також повідомили, що третій етап спрямований на підтримку готовності російської армії й техніки частин бойового застосування нестратегічного ядерної зброї росії до виконання бойових завдань.

Нагадаємо

11 червня у рф відбувся другий етап навчань нестратегічних ядерних сил. На цьому етапі російські та білоруські військові відпрацьовували "питання спільної підготовки" до бойового застосування нестратегічної ядерної зброї.

Популярні

Новини по темі

Сили ППО збили ракету Х-59 та 89 ударних БПЛА - Олещук

 • 100374 переглядiв

Курс валют на 31 липня: гривня продовжує зміцнюватися

 • 26022 переглядiв