rosiia-vtratyla-maizhe-90percent-rehuliarnoi-armii-ta-v-zhyve-v-borh-pered-kndr-podoliak-pro-uspikhy-ukrainy-na-fronti

росія втратила майже 90% регулярної армії та в живе в борг перед КНДР: Подоляк про успіхи України на фронті

 • 29635 переглядiв

Україна успішно знищила більшу частину російських регулярних та елітних військ, що суперечить повідомленням ЗМІ про невдалий український наступ, заявляє Михайло Подоляк, радник керівника Офісу президента.

Попри те, що Україна знищила значну частину штатних військ рф, ліквідувала розпіарені військові бригади і два роки стримує російську агресію у медіа досі говорять про неуспішний наступ України. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, передає УНН.

Деталі

За його словами, росія втратила свої елітні частини військ десант, морпіхи, спецпідрозділи, контракт. ЗСУ знищили 87% регулярної армії рф, в яку напередодні повномасштабного вторгнення було вкладено чимало фінансів.

Крім того, радник керівника Офісу президента, нагадав, що сьогодні росія вимушена виводити залишки свого "чорноморського флоту" в бухти Новоросійська. 

Росії істерично шукає снаряди/амуніцію де завгодно і живе вже в борг перед КНДР. Росії проводить нескінченний рекрутинг у своїх вічних табірних зонах, відправляючи зеків на війну. Росії немає ні найменшого просування ніде, завалюючи все трупами і спаленими кістяками своєї бронетехніки

 - заявив Михайло Подоляк.

Єрмак показав, як українські воїни нищать окупантів на лівому березі Херсонщини19.12.23, 12:00

Він також розкритикував медіа, які говорять про невдалий наступ України, на тлі її здобутків на фронті.

Ми продовжуємо завзято читати в медіа дивовижні розповіді про те, що український наступ не такий успішний, як міг би бути (якщо за основу брати класичний двогодинний голлівудський блокбастер), і що, мабуть, треба починати домовлятися із… убивцею, який сам у шоці. Дивно. І ще раз дивно

- наголосив радник керівника Офісу президента.

Він пояснив, що такі заяви не тільки демотивують виборців та політиків, а й дають росії надію на те, що їй вдасться уникнути відповідальності.

У рф проблеми із виробництвом ракет: партизани здобули секретну інформацію19.12.23, 11:23

Він наголосив, що варто справедливо описувати ситуацію, яка виникала на полі бою.

І розповімо, приміром, куди зникли цілі орденоносні гвардійські російські дивізії і що сталося з ключовими польовими генералами Теплинським, Завадським та ще десятком? Тому що об'єктивна картина війни дещо інша, і, незважаючи на всі складнощі, Україна продовжує майже два роки ефективно протистояти мілітаристській Росії

- підсумував Михайло Подоляк.

Нагадаємо

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський заявив, що через брак західної допомоги Збройним силам України доводиться згортати частину операцій на полі бою.

Популярні

Новини по темі

Мати та двоє дітей загинули під час пожежі на Чернігівщині

 • 31845 переглядiв

Від Дніпра з 20 грудня запускають Dnipro City Express

 • 30893 переглядiв

В Україні запустили ще дві потужні газові свердловини

 • 26670 переглядiв