rosiia-tsoho-tyzhnia-vypustyla-ponad-600-kabiv-zelenskyi-vkazav-partneram-na-neobkhidnist-nyshchyty-aviatsiiu-rf-tam-de-vona-ye

росія цього тижня випустила понад 600 КАБів: Зеленський вказав партнерам на необхідність нищити авіацію рф "там, де вона є"

 • 97720 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що росія цього тижня застосувала проти України понад 600 КАБів, вказавши, що бити по російських аеродромах - цілком справедливо, і зауваживши необхідність цього спільного рішення з партнерами.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що росія цього тижня застосувала проти України понад 600 КАБів, вказавши, що бити по російських аеродромах - цілком справедливо, і зауваживши необхідність цього спільного рішення з партнерами, пише УНН.

Деталі

"Російську бойову авіацію треба знищувати там, де вона є, усіма засобами, які тільки ефективні. Бити по російських аеродромах – це також цілком справедливо. І нам потрібне це спільне рішення з нашими партнерами – безпекове рішення", - написав Зеленський у соцмережах.

Президент наголосив, що тільки так реально забезпечити захист для наших людей. "Лише цього тижня більш ніж 600 керованих авіаційних бомб росія застосувала проти України", - вказав Зеленський.

"Маємо спинити цей щоденний російський терор спільними сильними рішеннями", - написав Президент.

Генштаб підтвердив удари по аеродрому "морозовськ" та нафтобазах рф03.08.24, 10:28

Популярні

Новини по темі