rosiia-planuie-rozmistyty-bilia-kordonu-z-finliandiieiu-svoi-novitni-haubytsi

росія планує розмістити біля кордону з Фінляндією свої новітні гаубиці

 • 36704 переглядiв

росія планує розмістити гаубиці 2С35 "Коаліція-СВ" у своєму північному окрузі, що межує з Фінляндією і Норвегією.

Артилерійські установки 2С35 "Коаліція-СВ" планує розмістити росія у своєму північному військовому окрузі, який межує з Фінляндією та Норвегією. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Як повідомляє видання, росія планує розмістити новітні гаубиці у своєму північному військовому окрузі, який межує з Фінляндією та Норвегією. Мова йде про артилерійські установки 2С35 "Коаліція-СВ", випробування яких завершено і вже почато їх серійне виробництво.

У Залужного показали, як наші бійці дроном знищили ворожу гаубицю29.08.23, 15:20 • [views_494730]

За словами керівника "ростеха" сергія чемезова, перша дослідна партія буде поставлена ​​до кінця 2023 року.

У 2021 році президент рф володимир путін змінив статус російського північного флоту, зоною відповідальності якого була переважно російська арктика, на північний військовий округ, включивши до нього також Мурманську область, яка межує з Фінляндією та Норвегією.

РСЗВ 70-их років та 8 одиниць гаубиць - партизани розпізнали в окупантів у Криму чергові зразки старої техніки01.11.23, 14:51 • [views_186225]

Раніше росЗМІ повідомляли, що одиничні гаубиці "Коаліція-СВ" вже були перекинуті на передову в Україні.

Доповнення

Гаубиці 2С35 "Коаліція-СВ" оснащені сучасною гарматою 2А88 калібру 152 мм зі скорострільністю понад 10 пострілів на хвилину з дальністю стрільби до 70 кілометрів, а також сучасною системою автоматизації процесів стрільби, наведення гармати.

Нагадаємо

російський диктатор владимир путін заявив, що рф не хоче воювати з країнами НАТО, але у Фінляндії через вступ в Альянс "тепер будуть проблеми".

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщина: армія рф атакувала регіон 6 разів впродовж доби

     • 24508 переглядiв