richnitsya-zvilnennya-ostrova-zmiyiniy-sirskiy-podyakuvav-silam-oboroni

Річниця звільнення острова Зміїний: Залужний подякував Силам оборони

 • 540856 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у річницю визволення Зміїного показав відео, як українські військові повернули острів. І подякував Силам оборони, повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал генерал-полковника.

Цитата

«Рівно рік тому, 30 червня, Сили безпеки та оборони визволили острів Зміїний від російських окупантів. Дякую всім, хто захищає Україну», - написав Залужний.

Нагадаємо

Як повідомлялося, російські війська захопили острів Зміїний у перший день повномасштабного вторгнення рф в Україну, 24 лютого 2022 року.

30 червня 2022 року оперативне командування "Південь" повідомило, що російські окупанти поспіхом евакуювали залишки своїх сил зі Зміїного і покинули острів. Згодом міноборони рф підтвердило виведення російських військ з острова Зміїний і назвало це "кроком доброї волі". Острів був окупований з кінця лютого 22 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов у річницю звільнення острова Зміїний розповів про підготовку спецоперації, невдалі спроби висадки десанту на острів та ризики

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд призначив Олену Думу головою АРМА - нардеп

     • 670771 переглядiв