rf-zmitsniuie-kordony-u-trokh-rehionakh-a-osobovyi-sklad-uhrupovan-viisk-trenuiut-vyiavliaty-drh-rozvidka

рф зміцнює кордони у трьох регіонах, а особовий склад угруповань військ тренують виявляти ДРГ - розвідка

 • 73943 переглядiв

росія посилює ділянки кордону в бєлгородській, курській та брянській областях і тренує війська для боротьби з диверсійними групами після рейдів російських добровольчих корпусів.

У рф взялись зміцнювати ділянки кордону в трьох областях. Крім того особовий склад угруповань військ рф "курск", "брянск" та "бєлгород" тренують виявляти та боротись з диверсійно-розвідувальними групами, передає УНН із посиланням на Головне управління розвідки.

Заходи зі зміцнення ділянок російського кордону у бєлгородській, курській, брянській областях держава-агресор активізувала після рейдів "Сибірського батальйону", "Російського добровольчого корпусу" та легіону "Свобода Росії" 

- йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними розвідки, особовий склад угруповань військ рф "курск", "брянск" та "бєлгород" тренують виявляти та боротись з диверсійно-розвідувальними групами, вести штурмові дії в умовах міської забудови, охороняти та обороняти об’єкти критичної інфраструктури.

"Вишкіл новобранців для посилення прикордонних російських регіонів окупанти проводять, зокрема, в окупованому Маріуполі та інших окупованих містах України", - зазначено у повідомленні.

Додамо

У ГУР додали, що противник зміцнює, вдосконалює та маскує укріплення на курщині, бєлгородщині та брянщині, намагається збільшити там кількість засобів боротьби з дронами, РЕБ та ППО.

"Зокрема, до курської області планують перемістити підрозділи 5 зенітно-ракетної бригади ворога, яка нині перебуває на окупованій території Луганської області.

Інженерні підрозділи росіян збільшують географію мінно-вибухових загороджень у прикордонних областях", - йдеться у повідомленні.

Серед місцевого населення вказаних областей зростає рівень невдоволення діями муніципальних чиновників, влади в кремлі та російських пропагандистів, які рекомендують мешканцям прикордоння "терпіти" та поринути у скорботу за вбитими під час теракту у підмосков’ї росіянами, додали у розвідці.

"Дуже серйозні цифри" : у ГУР підтвердили втрати росіян під час рейдів російських добровольців у бєлгородській та курській областях18.03.24, 14:15

Антоніна Туманова

Війна

Популярні

Новини по темі

Теракт у підмосковному "Крокусі": ідентифіковано 134 жертви

 • 34203 переглядiв

В окупованому Маріуполі працювала ППО

 • 71012 переглядiв