rf-zapustyla-po-ukraini-ponad-40-raket-ta-blyzko-40-droniv-tsilyla-po-obiektakh-krytychnoi-infrastruktury-zelenskyi

рф запустила по Україні понад 40 ракет та близько 40 дронів, цілила по об’єктах критичної інфраструктури - Зеленський

 • 27311 переглядiв

За словами Президента Зеленського, росія запустила понад 40 ракет і близько 40 безпілотників по Україні, націлених на критично важливу інфраструктуру, деякі з них були збиті.

У ніч на 11 квітня армія рф запустила по Україні понад 40 ракет та ще близько 40 ударних дронів. Частину ракет і "шахедів" вдалося збити. росіяни цілили саме по об’єктах критичної інфраструктури.  Про це розповів Президент Володимир Зеленський, передає УНН

Вдячний усім, хто зараз ліквідовує наслідки російської атаки, і кожному воїну нашої ППО, який уночі був на варті. Понад 40 ракет та ще близько 40 ударних дронів. Частину ракет і "шахедів" вдалося збити. На жаль, лише частину

- написав Зеленський у Telegram.

За його словами, російські терористи знову цілили саме по об’єктах критичної інфраструктури. "Був черговий підлий ракетний удар по Харкову та Харківській області. Мішенню стали також об’єкти в інших областях: Київській, Запорізькій, Одеській та Львівській", - вказав Президент. 

"Кожен із наших сусідів у Європі, кожен з інших партнерів бачить, наскільки критичною є потреба України в ППО. Саме тут, саме зараз, саме нашою можливістю подолати російський терор світ може довести, що всі однаково сприймають терор як злочин", - наголосив Зеленський. 

Він зауважив, що якщо ж росії буде дозволено й надалі це робити, якщо російські ракети й "шахеди" битимуть не тільки по Україні, а й по рішучості партнерів, це буде глобальним дозволом на терор.

"Потрібна ППО та інша оборонна підтримка, а не заплющування очей і довгі дискусії. Дякую всім у світі, хто справді дієво підтримує нашу українську боротьбу за життя. Дякую всім лідерам, які не мовчатимуть, які продовжать допомагати нам і засуджувати російський терор", - резюмував Президент.

росіяни під час масованої атаки пошкодили об'єкти енергетики в 5 регіонах, на Харківщині аварійні відключення - Укренерго11.04.24, 08:37

Популярні

Новини по темі