rebrov-zalyshaietsia-trenerom-futbolnoi-zbirnoi-ta-hotuvatyme-komandu-do-chs-2026

Ребров залишається тренером футбольної збірної та готуватиме команду до ЧС-2026

 • 13145 переглядiв

Українська асоціація футболу висловила довіру тренерському штабу Сергія Реброва та доручила йому підготувати національну збірну до Чемпіонату світу з футболу 2026 року.

Українська асоціація футболу висловила довіру штабу Сергія Реброва та доручила йому готувати команду до чемпіонату світу 2026 року. Про це йдеться у повідомленні Асоціації, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що 10 липня в Будинку футболу відбулося засідання Виконавчого комітету УАФ. Після обговорення виступів національної збірної за пропозицією президента УАФ Андрія Шевченка Сергію Реброву та його тренерському штабу було висловлено повну підтримку.

Цю пропозицію підтримали всі члени виконкому. Сергій Ребров подякував за довіру й підкреслив, що вірить у потенціал команди.

УАФ створила всі умови для якісної підготовки національної команди до Євро-2024. Але слід згадати, що Сергій Ребров очолив збірну вже після початку відбірного циклу. І це ми також брали до уваги, оцінюючи роботу тренерського штабу

– зазначив Андрій Шевченко.

Він додав, що Виконком УАФ підтримав напрямок розвитку національної збірної й висловив підтримку тренерському штабу Реброва. Він повідомив, що поточним завданням національної команди стане підготовка до виступів у Лізі націй, яка розпочнеться вже у вересні, та кваліфікації до ЧС-2026.

Нагадаємо

Прессекретар збірної України з футболу Олександр Гливинський раніше заявляв, що підстав для звільнення Реброва немає, незважаючи на невихід до плей-офф Євро-2024, оскільки у Реброва є контракт до чемпіонату світу 2026 року, а якість команди є високою.

Ребров розповів, чого не вистачило Україні, щоб вийти з групи на Євро26.06.24, 22:15

Анастасія Рябоконь

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Україна підписала безпекову угоду з Люксембургом

     • 25403 переглядiв