ukenru
razumkov-iz-golovami-fraktsiy-obgovorit-knopkodavstvo-v-radi-nardep

Разумков із головами фракцій обговорить кнопкодавство в Раді - нардеп

 • 15276 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Перший пленарний тиждень роботи Верховної Ради у 2021 році розпочнеться з наради голів парламентських фракцій на чолі з головою парламенту Дмитром Разумковим. Про це повідомив народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк у Telegram-каналі, передає УНН.

"Перший пленарний тиждень 2021 року почнеться традиційно... з наради у Разумкова глав фракцій. О 10:15 зберемося. Тема - кнопкодавство, і які заходи були вжиті для його уникнення в майбутньому", - повідомив Железняк.

Деталі

Нардеп при цьому висловив сподівання, що "можливо нарешті, через місяць розслідування, дізнаємося від Управління держохорони, хто ж цей загадковий чоловік, який має доступ до камер спостереження в Раді".

Що було раніше

17 грудня Верховна Рада 226 голосами призначила Сергія Шкарлета міністром освіти і науки. До цього він виконував обов'язки очільника МОН.

У фракції "Голос" заявили, що під час голосування мало місце кнопкодавство

Днями народна депутатка від "Голосу" Інна Совсун у Facebook повідомила, що за її заявою "Офіс генерального прокурора відкрив кримінальну справу про кнопкодавство під час голосування за Сергія Шкарлета", оприлюднивши копії відповідних документів.

Українські Національні Новини

Політика