ukenru
pyaniy-nimets-pobivsya-z-pasazhirami-ta-prikordonnikami-v-aeroportu-kharkova

П'яний німець побився з пасажирами та прикордонниками в аеропорту Харкова

 • 10174 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Нетверезий громадянин Німеччини побився з українськими прикордонниками під час оформленні на рейс "Харків-Дортмунд". Про це у Facebook повідомляє прес-служба Східного регіонального управління Державної прикордонної служби, передає УНН.

"Вчора ввечері, під час оформлення рейсу міжнародного сполучення "Харків-Дортмунд" в Харківському аеропорті, нетверезий громадянин Німеччини, 1965 року народження, застосував фізичну силу до представників компанії-перевізника та пасажирів, які знаходились в залі через відмову йому в посадці на борт через стан алкогольного сп'яніння", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до місця події було викликано прикордонний наряд з метою супроводження горе-мандрівника з режимної зони. На вимоги прикордонників прослідувати із зали очікування чоловік вчинив фізичний опір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хасиди дорогою в Україну влаштували п'яний дебош в літаку - ЗМІ

Громадянина було затримано в адміністративному порядку за порушення режиму в пункті пропуску, а також за вчинення опору законним діям прикордонного наряду. Пізніше правопорушника передано представникам Нацполіції та направлено повідомлення про вчинення правопорушення за ст. 342 (опір представникові влади, представникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону і військовослужбовцеві) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, поліція перевіряє обставини інциденту в Одеській міській лікарні, де під час конфлікту чотири лікарі отримали тілесні ушкодження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП