protses-bude-dosit-dinamichnim-dbr-pro-ogoloshennya-u-rozshuk-eksnardepa-vid-opzhz-rabinovicha

"Процес буде досить динамічним" - ДБР про оголошення у розшук екснардепа від ОПЗЖ Рабіновича

 • 710068 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Після обрання запобіжного заходу для колишнього народного депутата Верховної Ради України від ОПЗЖ Вадима Рабіновича, процес щодо оголошення його у розшук “розвиватиметься швидше”. Про це повідомила журналісту УНН радниця з комунікації Державного бюро розслідувань Тетяна Сап'ян.

Цитата

“Наразі, коли зібрана доказова база і суд визнав, що можна розпочинати спеціальне досудове розслідування, це означає, що далі події розвиватимуться швидше (оголошення у розшук - ред.). Але через те, що навіть для оголошення підозри ДБР зверталося про судову допомогу до Держави Ізраіль, можливо, це займе трішки більше часу, ніж класичні форми, які відбуваються на території України. Але, загалом, я думаю, що сам кримінальний процес досудового розслідування буде досить динамічним”, - сказала Сап'ян.

Доповнення

Колишньому народному депутату Верховної Ради України від ОПЗЖ Вадиму Рабіновичу, якого підозрюють у держзраді, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Раніше

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру у державній зраді екснардепу від забороненої нині партії "ОПЗЖ" Вадиму Рабіновичу, повідомлення про підозру здійснено через відправку відповідного запиту про міжнародну правову допомогу до Ізраїлю.

Зазначається, що Рабінович розповсюджував серед населення та політичного керівництва країн ЄС антиукраїнську пропагандистську інформацію.

Також колишнього нардепа Вадима Рабіновича, якого підозрюють у держзраді, як повідомлялося, оголосять у розшук.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі