proshchannia-z-irynoiu-farion-vidbudetsia-21-lypnia-u-lvovi-pokhoron-bude-nastupnoho-dnia-na-lychakivskomu-kladovyshchi

Прощання з Іриною Фаріон відбудеться 21 липня, похорон буде наступного дня - донька

 • 13793 переглядiв

Парастас за Іриною Фаріон пройде 21 липня о 19:00 в Гарнізонному храмі Львова. Похорон відбудеться 22 липня о 14:00, поховають громадську діячку на Личаківському кладовищі.

Прощання з мовознавицею Іриною Фаріон відбудеться 21 липня о 19:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові, похорон відбудеться наступного дня, 22 липня, поховають громадську діячку на Личаківському кладовищі у Львові, повідомила її дочка Софія Семчишин, пише УНН.

Деталі

"Парастас за нашою дорогою мамусею, бабусею, цвітом української нації Іриною Фаріон, розпочнеться в неділю, 21 липня о 19:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (Львів). Попрощатися можна буде до 22:00 в храмі", - написала донька у Facebook.

"Чин похорону розпочнеться в понеділок, 22 липня о 14:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (Львів). Поховають маму на Личаківському кладовищі на центральній алеї (поле № 22, неподалік могили Володимира Івасюка)", - зазначила дочка.

Тим часом львівʼяни несуть квіти і лампадки на місце вбивства Ірини Фаріон.

Нагадаємо

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню.

У лікарні Ірина Фаріон померла. 

Поліція має кілька версій вбивства мовознавиці Ірини Фаріон, включаючи громадську, політичну діяльність і особисту неприязнь. Правоохоронці знайшли гільзу після пострілу та не виключають "російський слід" у злочині.

На ранок поліцейські спільно зі співробітниками СБУ проводять комплекс заходів щодо затримання зловмисника, який застрелив Фаріон. Правоохоронці опитують очевидців, перевіряють інформацію, вивчають відео з камер спостереження та здійснюють інші заходи для встановлення особи зловмисника, його місце перебування.

Популярні

Новини по темі