ukenru
prikarpatets-verbuvav-zhinok-dlya-seksualnogo-rabstva-v-italiyi

Прикарпатець вербував жінок для сексуального рабства в Італії

 • 11630 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Чоловіка, який вербував жінок для сексуального рабства в Італії, визнали винним і засудили до 5 років позбавлення волі. Про це повідомила прес-служба прокуратури Чернівецької області, передає УНН.

"За процесуального керівництва прокуратури Чернівецької області визнано винним та засуджено 27-річного уродженця Прикарпаття за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст. 149 КК України (торгівля людьми)", – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, упродовж 2017 року обвинувачений через соціальні мережі підшуковував молодих жінок, які перебували в уразливому стані, не мали роботи та постійного заробітку, та вербував їх до виїзду за кордон для надання сексуальних послуг в Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві поліція викрила сім повій, які працювали на два борделі

Від протиправних дій зловмисника, уточнили у прокуратурі, постраждали четверо дівчат віком від 20 до 24 років.

"Першотравневий районний суд м. Чернівці погодився з доводами процесуального керівника та засудив правопорушника до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна", – зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, екс-працівник прокуратури вербував дівчат 18-30 років і переправляв через Державний кордон України до Туреччини, Німеччини та Об’єднаних Арабських Еміратів для продажу у сексуальне рабство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП