ukenru
pozhezha-v-tabori-viktoriya-sud-zalishiv-inspektora-dsns-pid-domashnim-areshtom

Пожежа в таборі "Вікторія": суд залишив інспектора ДСНС під домашнім арештом

 • 7136 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Київський райсуд Одеси залишив під нічним домашнім арештом колишнього керівника Київського відділу ГУ ДСНС в Одеській області ще на 60 діб. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Судової влади України.

"Сьогодні, 4 травня, Київський районний суд м. Одеси продовжив розгляд справи стосовно колишнього керівника Київського відділу ГУ ДСНС в Одеській області, який є обвинуваченим по справі пожежі в таборі "Вікторія", – йдеться в повідомленні.

Так, на засіданні вирішувалося питання продовження запобіжного заходу. Суд прийняв рішення залишити інспектора під нічним домашнім арештом ще на 60 діб, а також відсторонив від посади до 4 липня.

Дії чоловіка кваліфікували за ч.2 ст.367 (неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки окремим громадянам та державним інтересам) КК України.

Також призначено наступне судове засідання на 25 травня 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа у таборі "Вікторія": до суду надійшов обвинувальний акт щодо екс-заступника мера Одеси 

Нагадаємо, 28 березня Київський районний суд міста Одеси продовжив домашній арешт ще на два місяці інспектору ДСНС, якого звинувачують у службовій недбалості. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП