ukenru
povidomleno-pro-pidozru-eksnardepu-dzenzerskomu-yakiy-ne-zadeklaruvav-4-7-mlrd-grn

Повідомлено про підозру екснардепу Дзензерському, який не задекларував зобов'язань на 4,7 млрд грн

 • 14800 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Спеціалізоване антикорупційне бюро повідомило про підозру колишньому народному депутату Денису Дзензерському у декларуванні недостовірної інформації. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП у Facebook.

"За погодження прокурорів САП детективами НАБУ повідомлено про підозру Народному депутату України VIIІ скликання у декларуванні недостовірної інформації за 2015-2018 роки", - йдеться в повідомленні.

Так, встановлено, що протягом 2015-2018 років колишній депутат, з метою приховування інформації про свій реальний майновий стан, не задекларував наявність у себе невиконаних фінансових зобов’язань перед банківськими установами України на суму понад 4,7 млрд гривень.

Також дії колишнього народного обранця кваліфіковані за ст. 366-1 КК України.

"Зважаючи на те, що наразі вказана особа не перебуває за місцем свого проживання, вручення письмового повідомлення про підозру було здійснено у порядку, визначеному статтями 278, 111, 135 КПК України (надіслано засобами поштового та електронного зв’язку)", - зазначається в повідомленні.

Додамо, як стало відомо УНН з власних джерел, йдеться про Дениса Дзензерського - народного депутата України VII скликання від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" і VIII скликання від "Народного фронту".

Нагадаємо, ексголову НАЗК Корчак підозрюють у недекларуванні статків.

Українські Національні Новини

Політика