povernennia-do-hrafikiv-zaplanovano-u-nyztsi-rehioniv-pislia-avariinykh-vidkliuchen

Про повернення до графіків повідомили у низці регіонів після аварійних відключень

 • 14723 переглядiв

У кількох регіонах було скасовано аварійні відключення електроенергії, натомість запроваджено планові погодинні відключення.

У кількох регіонах було скасовано аварійні відключення електроенергії, натомість запроваджено планові погодинні відключення, повідомили в обленерго та ДТЕК, пише УНН.

Деталі

На Дніпропетровщині та Донеччині, за даними ДТЕК, екстрені відключення скасовано. "Повертаємось до графіків стабілізаційних відключень. Аони сьогодні діють впродовж всієї доби з високою ймовірністю застосування світло-сірих зон відключень. Особливий дефіцит електроенергії очікується з 17:00 до 22:00", - вказали у ДТЕК.

За даними Сумиобленерго, на ранок 17 липня НЕК "Укренерго" скасувало всі аварійні відключення і на території Сумщини, в області застосовуються лише графіки погодинних відключень.

У Харківській області, де напередодні теж вводили аварійні вимкнення, за даними Харківобленерго, сьогодні, 17 липня, застосовується графік погодинних відключень (ГПВ).

"Полтаваобленерго" також повідомило лише про графік погодинних відключень на Полтавщині на 17 липня, після аварійних вимкнень напередодні.

У Запорізькій області після вчорашніх аварійних відключень, за інформацією Запоріжжяобленерго, протягом доби, 17 липня, діють графіки погодинних відключень електроенергії для побутових та юридичних споживачів.

Як повідомили у Кіровоградобленерго, 17 липня, за наказом НЕК Укренерго, на Кіровоградщині також діятиме графік погодинних відключень електроенергії, після вчорашніх аварійних вимкнень.

Нагадаємо

16 липня у семи областях України вводили аварійні відключення на тлі виходу з ладу обладнання на одному з об'єктів енергетики вночі.

Популярні

Новини по темі