potiahom-cherez-estoniiu-ukraina-rozrobyla-novyi-marshrut-dostavky-mizhnarodnoi-poshty

Потягом через Естонію: Україна розробила новий маршрут доставки міжнародної пошти

 • 27392 переглядiв

У Київ прибув перший потяг з міжнародними посилками, що дозволить знизити залежність міжнародних доставок від блокади кордонів польськими та словацькими перевізниками. Про це повідомляє Укрпошта, передає УНН.

Укрпошта та Національна пошта Естонії Omniva у співпраці зі словацькою компанією Interport та Укрзалізницею впроваджують нове логістичне рішення для доставки імпортної міжнародної пошти в Україну

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Міжнародну пошту залізницею прийняли вперше з 2002 року.

Укрпошта зазначає, що пошта Естонії є ключовим транзитним партнером у доставці посилок зі світових маркетплейсів, зокрема китайських онлайн-магазинів. Також компанія зауважує, що після впровадження нового логістичного маршруту блокади на кордонах із Польщею та Словаччиною і значні черги на відкритих автомобільних пунктах пропуску не впливатимуть на доставку міжнародних замовлень. При цьому на відміну від автомобільних шляхів, залізницею посилки долають кордон за 1 добу.

Укрпошта зазначила, що в першій тестовій доставці в Україну залізницею прибули 3 вагони із майже 80 тисячами посилок клієнтів зі світових маркетплейсів, які вже передані на доставку доодержувачіввУкраїні. Такожж відзначається, що це транспортнерішеннядозволитькомпаніямнезалежативідситуаціїнакордонітадоставлятибудь-якіобсягипосилокклієнтівУкрпошти.

Укрпошта випустила марку, присвячену працівникам Укрзалізниці01.11.23, 14:18 • [views_168000]

Анастасія Рябоконь

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованому Севастополі повідомляють про гучний вибух

     • 32924 переглядiв

    росіяни знищили понад 26 тис. гектарів лісу на Луганщині - ОВА

     • 30621 переглядiв