posadovtsiam-uzhhorodskoi-miskrady-pislia-obshukiv-povidomyly-pro-pidozru-u-skhemi-z-remontamy-na-700-tys-hrn

Посадовцям після обшуків в Ужгородській міськраді повідомили про підозру у схемі з ремонтами на 700 тис. грн

 • 21590 переглядiв

Посадовця Ужгородської міської ради, директора комунального підприємства та підрядника підозрюють у розтраті 700 000 гривень бюджетних коштів під час ремонту будівель комунального підприємства. Поліція провела обшуки у приміщеннях міської ради та за місцями проживання підозрюваних.

Посадовцю Ужгородської міської ради, директору комунального підприємства та підряднику повідомлено про підозри у справі про схему з розкрадання бюджетних коштів під час проведення капітального ремонту, збитки оцінюють у 700 тисяч гривень, повідомили у середу у Нацполіції, пише УНН.

Деталі

За даними Нацполіції, серед підозрюваних - начальник відділу одного з Департаментів та директор комунального підприємства, а також фізична особа-підприємець.

"Посадові особи та місцевий підприємець налагодили схему з розкрадання бюджетних коштів під час проведення капітального ремонту будівель комунального підприємства. Для цього вносили до актів виконаних робіт неправдиві відомості щодо об’ємів та вартості робіт. Як наслідок сума завданих збитків становить майже 700 тисяч гривень, що підтверджується експертними висновками", - вказали у Нацполіції.

І підтвердили, що "сьогодні, 20 грудня, поліцейські провели обшуки в адміністративних приміщеннях міської ради та комунального підприємства, а також за місцями мешкання підозрюваних та інших причетних осіб".

На підставі зібраних доказів начальникові відділу одного з Департаментів Ужгородської міської ради та директору комунального підприємства, а також підряднику повідомили підозру. Їхні дії кваліфіковані за ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України. 

Заходи з документування проводилися спільно з СБУ в Закарпатській області.

Доповнення

Як повідомлялося раніше сьогодні, СБУ проводила обшуки в Ужгородській міській раді.

Популярні

Новини по темі

Volkswagen, Porsche и Audi перейдуть на стандарт зарядки Tesla

 • 31883 переглядiв