ukenru
poroshenko-rozpoviv-scho-zupinit-rosiyu

Порошенко розповів, що зупинить Росію

 • 10165 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Будь-які поступки Кремлю без відновлення територіальної цілісності України в повному обсязі - це прямий програш міжнародного права і демократії перед авторитаризмом і мілітаризмом. Про це під час ХІІІ Наради керівників закордонних дипломатичних установ України завив Президент України Петро Порошенко, передає кореспондент УНН.

"Ми маємо чітко артикулювати, що будь-які поступки Кремлю без відновлення територіальної цілісності України в повному обсязі - це пряме ураження міжнародного права і демократії перед авторитаризмом і мілітаризмом. Це запрошення потенційних диктаторів для того, щоб спробувати сформувати свою фортуну облаштування кривавих танців на кістках невинних… Москву зупинить тільки ефективна міжнародна солідарність, санкції, міжнародна ізоляція і надане нам летальне озброєння", - резюмував П.Порошенко.

Крім того, Президент додав, що Росія не полишить спроби "перекроїти логіку мінських угод".

"Можете не сумніватися, що Кремль не буде шкодувати сил для того, щоб перекроїти логіку мінських угод, дискредитувати нашу миротворчу ініціативу для Донбасу і підірвати політику невизнання окупації Криму для того, щоб перекласти відповідальність на Україну і домогтися ослаблення санкцій. Хочу наголосити, що знайдеться чимало тих, хто радий підіграти Москві", - підкреслив П.Порошенко.

Як повідомляв УНН, МЗС готує пакет документів щодо припинення договору про дружбу з РФ.

Українські Національні Новини

Політика