ukenru
popri-perevedennya-u-medsanchastinu-stan-bekirova-vse-odno-kritichniy-donka

Бекірова перевели в медсанчастину, але його стан все одно критичний – донька

 • 8693 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Стан здоров'я заарештованого в окупованому Криму кримськотатарського активіста Едема Бекірова залишається критичним, незважаючи на те, що політв'язня перевели в медсанчастину. Про це в Facebook повідомила донька політв'язня Елеонора Бекірова, передає УНН.

"Не дивлячись на те, що батька перевели зі спецблоку в медсанчастину, стан його здоров'я критичний. Краще йому не стає, навпаки по всьому тілу почався якийсь висип, що це і від чого - незрозуміло. Щодня йому вливають велику кількість інсуліну, але показник цукру від цього не падає", - повідомила Бекирова.

За її словами, її батько як і раніше позбавлений лазні, повітрям дихає через маленьку кватирку і спить сидячи. Вона зазначила, що різниці між спецблоком і медсанчастиною немає.

"Ми стільки боролись за те, щоб його перевели в медсанчастину, думали буде краще, мед. персонал поруч та й умови кращі, а виявилося, що різниці між спецблоком і камерою медсанчастини практично немає. Єдине, все таки є можливість ходити в більш-менш нормальний сан. вузол і дихати повітрям, нехай навіть через кватирку", - написала дочка політв'язня.

Як повідомляв УНН, заарештованого в окупованому Криму активіста Едема Бекірова перевели в медсанчастину.

Раніше дочка активіста повідомила, що він збирається оголосити голодовку.

Нагадаємо, жителя селища Новоолексіївка Херсонської області Едема Бекірова затримали російські силовики на в'їзді в окупований Крим вранці 12 грудня 2018 року. Відомо, що він прямував до Криму для відвідування 78-річної матері та родичів. Пізніше його доставили в будівлю ФСБ Росії в Сімферополі.

Українські Національні Новини

Політика