ponad-80-ugortsiv-ne-pidtrimuyut-zakrittya-vyizdu-v-yes-rosiyanam-i-nadannya-zbroyi-ukrayini

Понад 80% угорців не підтримують закриття в’їзду в ЄС росіянам і надання зброї Україні

 • 120439 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Понад 80% угорців не підтримують санкції ЄС щодо заборони в’їзду росіянам, та не згодні з постачанням зброї України державами-членами ЄС. Про це свідчать результати опитування аналітичного центру Századvég, передає УНН з посиланням на Hungary Today.

Цитата

"Як з’ясувалося, вже запроваджені санкції не виправдали очікувань, і натомість занурили країни-члени ЄС у кризу, оскільки спроби відмовитися від російських джерел енергії призвели до зростання цін на нафту, електроенергію та газ", – йдеться в повідомленні.

Деталі

Результати опитування свідчать про те, що 81% населення виступає проти того, щоб ЄС і його держави-члени надсилали зброю в Україну. Стільки ж людей виступають проти заборони в’їзду російських туристів. Лише 16% і 17% респондентів згодні з цими двома пропозиціями.

"Більшість угорців хочуть бачити мир у сусідніх зі своєю країнах, однак, на їхню думку, озброєння України має протилежний ефект, і фактично це сприяє продовженню війни, що призводить до подальших людських жертв і послаблення економіки Європи через генерацію військової інфляції", - йдеться у дослідженні.

Також, наголошується, що відсутність російських туристів негативно вплине на доходи від європейського туризму і, відповідно, на економічні показники.

Більшість респондентів (78%) не підтримують заборону на імпорт російської нафти в Європу, навчання українських військових Євросоюзом (77%). Заборону на імпорт російського газу та остаточний відхід від російського газу не підтримують 75% населення, а заборону імпорту російського палива та сировини для АЕС – 74%.

Угорці так само виступають проти заборони імпорту російського вугілля – 71%. Ще 70% респондентів не підтримують заборону перевезення товарів і послуг з росії в Європу. Близько 68% не підтримують заборону російських цивільних літаків в Європі, а 67% вважають недоречною заборону на продаж європейських товарів і послуги росії.

Результати опитування свідчать, що лише один із заходів покарання користується підтримкою більшості: 57% респондентів згодні з замороженням активів російських мільярдерів і олігархів, а 37% з цим не згодні.

Доповнення

Міністри закордонних справ країн ЄС погодилися призупинити дію угоди про спрощення візового режиму з росією від 2007 року на тлі війни рф проти Україні.

Міністри закордонних справ країн Європейського Союзу доручили Єврокомісії обговорити, що робити з мільйонами чинних віз росіян.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У серпні український експорт зріс на 25%: що вивозили найбільше

     • 137819 переглядiв

    Біля берегів Одещини здетонувала ще одна ворожа міна

     • 769189 переглядiв

    Red Hot Chili Peppers підняли прапор України під час концерту у Маямі

     • 532525 переглядiв

    Усик хоче провести бій з Ф’юрі на НСК "Олімпійський"

     • 182182 переглядiв