ponad-60-zakladiv-osviti-mayut-zakhisni-sporudi-dlya-ochnogo-navchannya-minosviti

Понад 60% закладів освіти мають захисні споруди для очного навчання - Міносвіти

 • 171341 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Понад 60% закладів освіти в Україні мають захисні споруди для того, щоб здійснювати навчання в очному форматі. Про це повідомив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет, передає УНН.

Цитата

“Станом на зараз 62,2% усіх закладів освіти мають захисні споруди, аби здійснювати навчання в очному форматі”, – написав він у Телеграм.

Деталі

Шкарлет повідомив, що звернувся до начальників ОВА, керівників департаментів (управлінь) освіти і науки та керівників закладів освіти щодо визначення формату навчання з 17 жовтня 2022 року.

Він зазначив, що обов’язково потрібно враховувати готовність використовувати за призначенням захисні споруди в закладах освіти, створення безпечних умов перебування у закладах освіти учасників освітнього процесу та переривання навчання у разі ввімкнення сигналу «повітряна тривога».

“Як продовжуватиме навчання кожна дитина: очно, дистанційно чи змішано, – вирішують батьки. Тож наголошую на беззаперечному врахуванні думки батьків щодо формату освітнього процесу їхніх дітей”, – додав він.

Доповнення

У Міністерстві освіти зазначили, що наступного тижня формат освітнього процесу буде визначати самостійно місцева влада та директори шкіл, враховуючи безпекову ситуацію в конкретному регіоні.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ВООЗ попереджає про "сувору зиму" в Україні

     • 456756 переглядiв