ponad-4-miliony-ukraintsiv-korystuiutsia-dodatkom-rezerv-ta-tsentramy-ponovlennia-viiskovoho-obliku

Понад 4 мільйони українців користуються додатком "Резерв+" та центрами поновлення військового обліку

 • 21834 переглядiв

Понад 4 мільйони українців скористалися додатком "Резерв+", територіальними військкоматами та центрами надання адміністративних послуг для оновлення персональних даних та отримання військово-облікових документів, повідомляє Ситуаційний центр Міністерства оборони України.

Послугами мобільного додатка "Резерв+", територіальних центрів комплектації та центрів надання адміністративних послуг для оновлення персональних даних та оформлення військово-облікових документів скористалися вже понад чотири мільйони українців, інформує Ситуаційний центр Міністерства оборони України, передає УНН.

Деталі

"За інформацією Ситуаційного центру Міноборони, за тиждень (з 08 по 14 липня) облікові дані через резерв+, ТЦК або ЦНАП оновили ще 995 224 громадян. Загалом станом на 14 липня 2024 року кількість оновлень досягла понад 4 000 000", - йдеться у повідомленні у телеграм-каналі.

Як повідомлялося раніше, "Резерв+" став першим місцем, куди українці звертаються за оновленням даних. На другому місці – ЦНАП, на третьому – ТЦК та СП.

Приблизно 90-100 тисяч щодня: в Міноборони розповіли, скільки українців вже оновили дані в Резерв+12.07.24, 15:18

Популярні

Новини по темі

У Харкові пролунали вибухи

 • 61602 переглядiв

Збірна Іспанії повторила рекорд Євро з голів за турнір

 • 19611 переглядiв

У Львові через сильну грозу згоріла підстанція

 • 19496 переглядiв

Меланія Трамп відреагувала на замах на Дональда Трампа

 • 43444 переглядiв