ponad-2-tysiachi-vchyteliv-vzhe-navchaiutsia-pratsiuvaty-z-novym-zastosunkom-mriia-fedorov

Понад 2 тисячі вчителів вже навчаються працювати з новим застосунком "Мрія" - Федоров

 • 8493 переглядiв

40 пілотних шкіл у 6 регіонах та Києві розпочнуть навчальний рік із системою "Мрія". Застосунок розвантажить вчителів від бюрократії, дозволяючи планувати робочий день та мати доступ до всіх розкладів.

Понад 2 тисячі вчителів розпочали навчання для роботи з новим застосунком  застосунок "Мрія". З 2 вересня 40 пілотних шкіл у 6 регіонах та Києві розпочнуть навчальний рік із цією системою. Про це заявив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає УНН.

Деталі

Упровадження Мрії в пілотних школах — розпочали навчання для вчителів. Понад 2 тисячі вчителів проходять тренінги, щоб розпочати навчальний рік із Мрією. Разом із тренерами вони тестують функціонал застосунку: заповнюють журнал, розклад, навчальні плани. Вчителі пропрацьовують різноманітні ситуації, які можуть виникнути під час навчального процесу

- написав Федоров у Telegram.

За його словами, застосунок розвантажить учителів від зайвої бюрократичної роботи, щоб вони більше часу приділяли навчанню й розвитку дітей.

У Мрії вчителі зможуть планувати робочий день, навіть якщо працюють у декількох школах, — доступ буде до всіх розкладів та уроків. 

"Вже з 2 вересня в 40 пілотних школах у 6 регіонах та Києві діти, вчителі й батьки почнуть новий навчальний рік із Мрією. Бета-тест плануємо завершити до кінця 2024 року, і тоді кожна охоча школа зможе подати заявку на під’єднання до Мрії", - розповів Федоров. 

Нагадаємо 

Президент УКраїни Володимир Зеленський розповів, що вже у вересні вони презентують освітній додаток "Мрія".

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі