polski-fermeri-planuyut-znovu-perekriti-punkt-propusku-dorogusk-na-kordoni-iz-ukrayinoyu

Польскі фермери планують знову перекрити пункт пропуску "Дорогуськ" на кордоні із Україною

 • 275056 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Жителі міста Хелм планують 20 липня провести акцію протесту перед пунктом пропуску "Дорогуськ" на кордоні із Україною. Людей просять вибирати альтернативні пукти пропуску. Про це повідомляє державна митна служба, пише УНН.

Цитата

"Згідно з інформацією, отриманою від митних органів Республіки Польща, об 11:00 год. 20 липня 2023 року розпочнеться акція протесту місцевих жителів м. Хелм шляхом перекриття автомобільної дороги перед пунктом пропуску «Дорогуськ» у зв’язку з існуючою забороною пропуску легкових транспортних засобів в пункті пропуску «Ягодин - Дорогуськ»", - йдеться у повідомленні.

Деталі

За попередніми даними, страйкарі планують пропускати в обох напрямках по 2 автомобілі за годину, що фактично унеможливить рух вантажівок для виїзду на в’їзду на митну територію України.

У митній службі попросили враховувати затримки на пункті пропуску «Дорогуськ» у під час планування маршрутів доставки вантажів в Україну та у зворотньому напрямку. Або обирати інші пункти пропуску.

Нагадаємо

Попередній страйк польських фермерів на пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" на кордоні з Україною відбувся 9-13 червня. Польські фермери заблокували рух вантажівок на пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" на кордоні з Україною.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі