ukenru
politvyaznyu-prikhodku-v-krimu-pyat-dniv-ne-peredavali-medikamenti-advokat

Політв’язню Приходьку в Криму п’ять днів не передавали медикаменти - адвокат

 • 10006 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. П’ять днів працівники СІЗО в Криму не передавали затриманому політв’язню Олегу Приходьку необхідні ліки. Про це повідомляє УНН з посиланням на CrimeaSOS.

“Він отримав від сім’ї продуктову передачу. Однак, в понеділок йому передали ліки і окуляри. Він регулярно приймає ліки у зв’язку з захворюваннями шлунково-кишкового тракту та урологічними. Через невідомі мені причини, ці ліки йому не передали, поки, не зважаючи на те, що від моменту передачі пройшло близько п’яти днів. Якщо ліки не будуть передані, ми будемо оскаржувати цей момент”, — розповів адвокат політв’язня Назім Шейхмамбетов.

Зазначається, що адвокат відвідав свого підзахисного у Сімферопольському СІЗО № 1. Політв’язень перебуває в карантинній камері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура АРК відкрила провадження через затримання українця в окупованому Криму

“Сьогодні мені вдалось зустрітись з моїм підзахисним Приходьком Олегом Аркадієвичем у слідчому ізоляторі в місті Сімферополь. Олег Аркадієвич виглядає задовільно. Його підстригли. Скарг на здоров’я на даний момент немає”, — додав адвокат.

Повідомляється, що найближчим часом Приходько мають перевести у загальний блок.

Раніше у російських ЗМІ з’явилася інформація, що ФСБ у Криму затримала 60-річного чоловіка, Олега Приходька, який нібито планував здійснити теракт, і при собі він мав паспорт громадянина України.

У свою чергу, звільнений з російського ув'язнення український режисер Олег Сенцов повідомив, що стало на одного українського політичного в'язня більше.

Українські Національні Новини

Політика