ukenru
podatkova-militsiya-za-7-misyatsiv-tsogo-roku-areshtuvala-aktiviv-na-1-1-mlrd-grn

Податкова міліція за 7 місяців цього року арештувала активів на 1,1 млрд грн

 • 5567 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. За сім місяців цього року Податкова міліція арештувала активів на суму 1,1 млрд гривень, та майна на суму 1,3 млрд гривень. Про це під час засідання уряду заявив в.о. голови ДФС Мирослав Продан, передає кореспондент УНН.

"Декілька слів про результати роботи Податкової міліції – 166 відомостей, внесених до Єдиного державного реєстру, винесено судами – 44 вироки, сума збитків склала майже 600 млн гривень, відшкодовано з тих 600 млн гривень – 310 млн гривень, вилучено майна на суму понад 1,3 млрд гривень, арештовано активів на 1,1 млрд гривень, припинено діяльність так званих конвертаційних центрів в кількості 24 млрд гривень і призупинено обсяги експортно-імпортних операцій через відповідні центри на суму понад 10 млрд гривень", - повідомив М.Продан.

Як повідомяв УНН, Національне антикорупційне бюро України розслідує 72 кримінальних провадження за фактом внесення недостовірних даних до електронних декларацій, де вартість незадекларованих активів становить понад 750 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП