pochala-narodzhuvaty-u-pidvali-z-frontovoi-krasnohorivky-na-donechchyni-vyvezly-vahitnu

Почала народжувати у підвалі: з фронтової Красногорівки на Донеччині вивезли вагітну

 • 22182 переглядiв

Жінка на 37-му тижні вагітності почала народжувати в підвалі в Красногорівці Донецької області, і під обстрілами була евакуйована правоохоронцями до Покровська, де народила здорову доньку на ім'я Варвара.

У Красногорівці Донецької області у жінки на 37-ому тижні вагітності почались перейми у підвалі. Під обстрілами по зруйнованій дорозі поліцейські евакуювали породіллю до Покровська. Жінка народила здорову донечку. Про це УНН повідомляє із посиланням на ГУ НП у Донецькій області.

Деталі

Як повідомляється, 20-річна дівчина мешкала у підвалі будинку в епіцентрі прильотів ворожих авіабомб. Під ранок у неї почалися перейми, і вона потребувала екстреної госпіталізації.

Коли приїхали правоохоронці дівчина на 37-му тижні вагітності перебувала у напівсвідомому стані. Як зазначаєтсья, раніше дівчина до медиків не зверталась і на обліку як вагітна не перебувала.

Екіпаж мчав на максимально можливій швидкості в супроводі групи швидкого реагування, яка забезпечувала безперешкодний рух.

Під обстрілами, по зруйнованій дорозі поліцейські евакуювали породіллю до Покровська, де на неї вже чекали лікарі.

Жінка народила здорову донечку, яку назвали Варварою.

Участь у рятувальному рейсі взяли начальник поліції Курахового Артем Щусь та "білі янголи" Василь Піпа й Рустам Лукомський.

Армія рф вночі вдарила ракетою по Дружківці на Донеччині, за добу через обстріли постраждала дитина01.04.24, 10:54

Популярні

Новини по темі

Пишний: нам потрібно економити резерви

 • 22339 переглядiв