pislia-avarii-v-shkoli-u-kyievi-nakazaly-pereviryty-vsi-ukryttia

Після аварії в школі у Києві наказали перевірити всі укриття

 • 50487 переглядiв

Після інциденту з обвалом стелі у шкільному укритті у Києві проведуть перевірку усіх укриттів у столиці. Про це повідомили в КМВА, передає УНН.

Аварія в шкільному укритті Соломʼянського району не має повторитися. Безпека киян, а особливо дітей - одне з пріоритетних завдань для влади столиці! Тому я, як начальник Київської міської військової адміністрації, підписав доручення щодо негайної інспекції всіх укриттів

- зазначив керівник КМВА Сергій Попко.

Деталі

У повідомленні також йдеться, що від вчорашнього дня в місті в цілому і в кожному районі окремо створені комісії з залученням необхідних фахівців для перевірки укриттів на предмет безпеки.

Комісіям поставлене завдання перевірити укриття до 29 грудня і відзвітувати. У разі виявлення недоліків – усунути в найкоротший термін.

Нагадаємо

Під час повітряної тривоги у Києві, коли діти були в укритті, стався обвал стелі через прорив труби, обійшлося без постраждалих.

На ранок 23 грудня шкільне укриття вже відновили. 

Коли очікувати результатів експертиз та про реальний стан підземки: керівник Інституту, який проводить експертизу руйнувань у столичному метро, дав відповідь20.12.23, 19:27

Ганна Оніщенко

Київ

Популярні

Новини по темі

"Все рівно" - Вілкул про чутні вибухи у Кривому Розі

 • 70325 переглядiв