pislia-atak-ukrainskykh-droniv-na-npz-rosiia-posyliuie-ppo-na-naftobazi-v-tuli-atesh

Після атак українських дронів на НПЗ, росія посилює ППО на нафтобазі в тулі - "АТЕШ"

 • 17692 переглядiв

Після нещодавньої атаки українських безпілотників на комплекси НПЗ росія посилює протиповітряну оборону на нафтосховищі в тулі, розгорнувши систему "Панцир С1" для захисту промислової інфраструктури міста.

Після нещодавньої атаки українських безпілотників, росіяни вирішили посилити протиповітряну оборону в тулі. Про це пише УНН з посиланням на підпільний рух "АТЕШ".

Деталі 

Зазначається, що партизани вирішили перевірити захищеність нафтосховища в Тулі

Так, нашим агентам вдалося з'ясувати, що після недавньої атаки українських безпілотників на Тулу, на початку березня, до міста було перекинуто один комплекс ЗРПК "Панцир С1". Завдання даного комплексу – захист промислової інфраструктури міста

- розповіли в "АТЕШ".

Як пояснили, партизани наразі це сховище намагаються оперативно спустошити, оскільки комплексів ППО недостатньо для повноцінного захисту всіх критично важливих об'єктів інфраструктури.

Для ударів по російських НПЗ Україна використовує дрони зі штучним інтелектом - CNN02.04.24, 12:21

Нагадаємо

Раніше в "АТЕШ" заявили, що російські нафтопереробні заводи отримали вказівку закупити системи радіоелектронної боротьби типу "Шпак" для протидії українським безпілотникам дальнього радіусу дії після нещодавніх успішних атак.

Популярні

Новини по темі

До "Армії відновлення" залучили вже понад 114 тисяч українців

 • 22727 переглядiв

Китай заявив, що не наживається на війні росії проти України

 • 27524 переглядiв