pidryv-ofitsera-hru-u-moskvi-v-turechchyni-zatrymaly-pidozriuvanoho-v-terakti

Підрив офіцера ГРУ у Москві: в Туреччині затримали підозрюваного в теракті

 • 12556 переглядiв

Турецька поліція затримала громадянина РФ Євгена Серебрякова, підозрюваного в організації вибуху автомобіля в Москві. Підозрюваний в'їхав до Туреччини як турист і не значився в списках розшукуваних на момент в'їзду.

У Туреччині правоохоронці затримали громадянина рф, підозрюваного у скоєнні підриву машини у Москві. Про це заявив голова МВС Туреччини Алі Єрлікай, передає УНН.

Деталі

У Бодрумі спіймали терориста, який організував вибух у Москві

- йдеться в дописі. 

Зазначається, що підозрюваний у підриві автомобіля в Москві Євген Серебряков в'їхав до Туреччини як турист, на момент в'їзду в списках розшукуваних він не значився.

З цього питання була забезпечена необхідна координація з Управлінням розвідки, Департаментом Інтерполу/Європолу, Управлінням MİT, Управлінням імміграційного управління, Департаментом по боротьбі з тероризмом та Департаментом поліції провінції Мугла, а також ідентифікаційними даними та фотографіями

- розповів турецький посадовець. 

Він  також додав відео затримання підозрюваного. 

Нагадаємо

В москві сьогодні вранці, 24 липня, вибухнула автівка заступника начальника радіоцентру військової частини супутникового зв'язку рф андрія торгашова. російському чиновнику відірвало ноги. Також постраждала його дружина.

Причиною вибуху називають детонацію вибухового пристрою, встановленого в автівці

Володимир Омельченко

Новини Світу

Популярні

Новини по темі