ukenru
pidlitok-otrimav-opiki-vid-elektrostrumu-u-lvovi

Підліток отримав опіки від електроструму у Львові

 • 9098 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. У Львові до реанімаційного відділення госпіталізовано 17-річного хлопця з 50-відсотками опіків тіла від ураження електрострумом. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Львівській області, передає УНН.

"В Сихівський відділ поліції 5 червня об 11.33 надійшла інформація з одного із травмпунктів про те, що бригадою швидкої медичної допомоги до них доставлений 17-річний місцевий мешканець з опіками майже половини поверхні тіла", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці попередньо встановили, що тілесні ушкодження юнак отримав, виконуючи земляні роботи на вулиці Зеленій. Під час копання траншеї ним був пошкоджений електрокабель, внаслідок чого потерпілого вразило струмом. Неповнолітній госпіталізований у реанімаційне відділення.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНН, у Житомирській області 10-річний хлопчик отримав опіки тіла під час фотографування на даху вантажного потяга. Дитина потрапила до реанімації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП